H&M All In klaar voor comeback in de ring

H&M All In klaar voor comeback in de ring

H&M All In
Peder Fredricson - H&M All In CHIO Rotterdam 2017 © DigiShots

Na een wedstrijdpauze van bijna anderhalf jaar is Zilveren Olympiadepaard H&M All In klaar voor zijn rentree in de ring. Zijn ruiter Peder Fredricson scheurde onlangs een pees in zijn hand, waardoor de planning opnieuw noodgedwongen uitgesteld moest worden. “H&M All In verkeert nu in competatieve toestant”, vertelt Fredricson aan tidningenridsport.

Fredricson besloot om de ruin in 2020 niet uit te brengen toen bekend werd dat de Olympische Spelen in Tokio verplaatst werden. Eind vorig jaar begon de combinatie aan het opbouwen met als doel om in april de ring in te kunnen, maar de coronapandemie en de blessure gooide roet in het eten. “Ik denk dat dit iets is waar we nog een tijd mee moeten leven”, vertelt de springruiter daarover. “Het is gewoon iets waar we het beste van moeten maken en ons aan de situatie moeten aanpassen”.

Olympische Spelen

Zodra het weer kan zal de combinatie in de ring verschijnen. Met nog een aantal maanden te gaan voor de Olympische Spelen van start gaat, heeft Fredricson nog tijd om een idee te krijgen of zijn paard klaar is voor de deelname aan de Spelen.

Bron: tidningenridsport

Foto: DigiShots

Reacties