Helgstrand Dressage blijft alsmaar groeien

Helgstrand Dressage blijft alsmaar groeien

Helgstrand Dressage
Andreas Helgstrand - Akeem Foldager World Equestrian Festival, CHIO Aachen 2013 © DigiShots

Helgstrand Dressage breidt zich in een bizar snel tempo uit. De Deense onderneming, gerund door Andreas Helgstrand, gaat vanaf nu óók een samenwerking aan met het Duitse hengstenstation Landgestüt Warendorf.

Amerika, Nederland en Duitsland

De Deense Grand Prix-ruiter, hengstenhouder en paardenhandelaar opende naast zijn vestiging in Denemarken, de deuren van een tweede vestiging van Helgstrand Dressage in Florida eind 2017.

Een paar maanden later, Februari van dit jaar, werd duidelijk dat Helgstrand Dressage zijn voeten ook op Duitse bodem wilde zetten. Dit deed het bedrijf door middel van een samenwerking met hengstenstation Sudenhof.

In Maart breidde ondernemer Andreas Helgstrand zijn imperium nóg verder uit: Helgstrand Holland ontstond. Deze onderneming is gevestigd in het bedrijf van Eugene Reesink. Het is inmiddels uitgegroeid tot het Nederlandse aanspreekpunt voor de hengsten van Helgstrand Stallions in Denemarken.

Cathrine Dufour

Op 22 oktober maakte Helgstrand bekend dat niemand minder dan de Deense Grand Prix amazone Cathrine Dufour het 21 koppige team van ruiters bij Helgstrand Dressage zal gaan versterken. Eén dag daarna wordt bekend dat de grootste hengstenhouder van Duitsland, Paul Schockemöhle, samen zal gaan werken met Helgstrand. Op deze manier hopen beide bedrijven hun klanten de grootste diversiteit aan hengsten aan te kunnen bieden.

Landgestüt Warendorf

Vandaag geeft Landgestüt Warendorf aan dat zij uitkijken naar de toekomst en om de hengsten van Helgstrand Dressage aan te bieden. ´In de toekomst zullen we ook worden bijgestaan door Helgstrand Dressage in het sportgebruik van onze tophengsten. Daarnaast kunnen we met deze nieuwe samenwerking nog meer internationale bloedlijnen aanbieden.´

 

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan / Landgestuet

Foto:

Reacties