Hattrick voor Kimberley Pap tijdens CDI Aken

Hattrick voor Kimberley Pap tijdens CDI Aken

Kimberly Pap - Vloet Victory
Kimberly Pap - Vloet Victory © DigiShots

Het CDI Aken staat dit weekend centraal voor de Youngsters waar de Nederlandse deelname opvalt. Micky Schaelstrate wist ook de tweede proef te winnen bij de Junioren. Kimberley Pap won alle drie de proeven en sloeg een groot gat naar de concurrentie.

Schelstraete aan kop

Samen met haar Apache nakomeling Grand Charmeur wist ze een score van 73.627% bijeen te rijden. Daarmee bleef ze voor op Romy Allard met Summer Rose die hier een score van 72.010% behaalden. Op drie eindigde Lily Bendig met een score van 71.961%.

Hattrick voor Pap

Kimberley Pap won alle drie de proeven bij de Young Riders. Voor haar kür op muziek wist ze 78,842% bij elkaar te rijden. Ze zat in het zadel van haar Jazz nakomeling Vloet Victory. Ze bleven ruim voor op de concurrentie. Linda Erbe werd tweede met 74,792% waarbij Anna Guseynova met 73,492% op de derde plaats eindigde.

Van Hof

Ook bij de Children wordt de Nederlandse vlag uitgehangen. Veerle van Hof en haar Don Diablo namen de overwinning mee en wisten een score van 73.167% te noteren. Emma Blatt reed naar exact 73% en eindigde op de tweede plaats. Op plaats drie eindigde Kenya Schwierking met een score van 72%.

Bron: Equnews

Foto: Digishots

Reacties