Harry Boertjes nieuwe voorzitter van de FNHB

Harry Boertjes nieuwe voorzitter van de FNHB

0 124
dressuur algemeen subtop

De nieuwe voorzitter van de Federatie Nederlandse Hippische Brancheorganisaties (FNHB) is Harry Boertjes. Boertjes is de opvolger van Julius Peters, die deze taak vele jaren vervulde.

Boertjes neemt daarmee plaats in het bestuur van de Sectorraad Paarden (SRP). Hier is hij vertegenwoordiger van het hippische bedrijfsleven.

Unaniem

De benoeming van Boertjes vond plaats tijdens de algemene ledenvergadering van de FNHB op 3 september 2019. Door zijn komst krijgt de FNHB een ervaren zakenman en hippisch bestuurder in huis. In zijn dagelijks leven is de voorzitter beëdigd makelaartaxateur. Hierbij is hij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hippische objecten. Daarnaast was hij eerder actief in vele organisatorische en sportieve functies actief binnen de KNHS en voorganger KNF.

Cirkel is rond

De hippische ondernemer is één van de oprichters van het Professionele Platform Paardenhouderij. Hieruit ontstond later de Federatie Nederlandse Hippische Ondernemers, nu de FNHB. Er zijn momenteel 12 brancheorganisaties aangesloten bij de FNHB. Na zijn benoeming zei Boertjes ten slotte: “De cirkel is wat mij betreft rond, van PPP naar FNHB. Het is voor mij een extra motivatie om mij in te zetten voor de belangen van het hippische bedrijfsleven”.

Bron: Persbericht

Foto: Archieffoto

Reacties