Harrie Smolders pakt derde plek in Lichte Tour op CSI Lier

Harrie Smolders pakt derde plek in Lichte Tour op CSI Lier

0 83
Harrie Smolders - Zinius FEI Longines FEI World Cup Paris 2018 © DigiShots

Harrie Smolders wist gisteren op het CSI Lier in de 1.40m Lichte Tour direct op tijd rubriek een derde prijs te pakken met zijn troef Zinius (v. Nabab de Reve).

Top drie

De Nederlander moest alleen ruiters uit het gastland voor laten gaan. Steve Auwers pakte namelijk met Extreme M (v. Vaillant ) in 63,46 seconden de overwinning. Landgenoot Steven Vermeir pakte de tweede plek. Hij finishte met Jazz van het Kamerveld (v. Toulon) en de klok stond uiteindelijk stil op 64,81 seconden. Evengoed foutloos, maar elf honderdste seconden langzamer was Smolders. Hij volbracht zijn rit in 64,92 seconden.

Succes voor Vermeir

Vermeir had een goede dag in Lier, want naast een tweede plek met zijn Jazz van T Kamerveld, scoorde hij ook nog goed met zijn andere twee toppers. Zijn STB Fleuri V/D Koekelberg (v. Winningmood ) eindigde op plek vier en Magnum van het steentje (v.Plot Blue) maakte de top vijf compleet.

Andere Nederlanders

Siebe Kramer en Evermeta (v. MR. Blue), Mel Thijssen en Ga Go Jumbo (v. Mylord Carthago) en Kevin Jochems en Carte Blanche (v. Carthago) eindigde ook nog binnen de top 10.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Azelhof.be / Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: DigiShots

Reacties