Hans Peter Minderhoud voor Britten ‘one to watch’

Hans Peter Minderhoud voor Britten ‘one to watch’

Dream Boy
Hans Peter Minderhoud - Glock's Dream Boy CHIO Rotterdam 2018

Wij wisten het natuurlijk allang, maar nu tippen ook de Britten HP Minderhoud als een van de niet te missen combinaties op de Wereldruiterspelen in Tryon de komende weken. Horse & Hound zette de 9 meest interessante combinaties op een rij, met HP op nummer éen!

Succesvol

De 10 jarige Glock’s Dream Boy heeft samen met Hans Peter Minderhoud een zeer succesvolle periode achter de rug. Zij maakten eind Januari hun debuut in de Grand-prix waar ze meteen een A-kader score binnenhaalden.

Na het debuut kwam het duo nog aan start in aan meerdere CDI´s (waaronder Sint Joostland en Compiègne). De goede scores (allemaal 70% of meer) die Minderhoud behaalde, resulteerden direct in een kwalificatie voor de Wereldruiterspelen in Tryon.

Nummer 1

Minderhoud wordt met Glock’s Dream Boy als meest veelbelovende combinatie genoemd, als nummer 1 op de lijst van Horse & Hound. De lijst word vervolgd met Severo Jurado López op plaats twee, de in Nederland trainende Kazuki Sado op plaats drie, Patrik Kittel op vier en Isabel Werth sluit de top 5 van deze lijst af.

 

Zie de volledige top 9 hier: horseandhound

Foto: Digishots

Reacties