Guusje ter Horst opvolger Vogelaar als voorzitter Sectorraad Paarden

Guusje ter Horst opvolger Vogelaar als voorzitter Sectorraad Paarden

0 224
algemeen oog paard pony

Vanaf 1 december is Guusje ter Horst de nieuwe voorzitter van de Sectorraad Paarden. Ze is daarmee de opvolger van Jan Cees Vogelaar die vanaf januari 2017 deze functie vervulde.

Sectorraad Paarden vertegenwoordigt de collectieve belangen van hippische ondernemers en organisaties die actief zijn binnen de sport de fokkerij.

Functies

Ter Horst vervulde diverse bestuurlijke functies als Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, lid van de Eerste Kamer en als gemeenteraadslid, wethouder en burgemeester. Daardoor heeft ze een zeer groot bestuurlijk netwerk.

Op dit moment is ze directeur/eigenaar van Ter Horst Agency en mede-eigenaar van OnderstebovenAdvies. Daarnaast is ze lid van de Raad van Commissarissen van Shell Nederland, lid  van de Raad van Toezicht Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van de Consumentenbond en vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen Woningstichting De Key.

Recreatief

“Als paardenliefhebber gaat de paardensector me aan het hart. Ik zet me graag in om de belangen van de betrokkenen te behartigen en ik kijk uit naar de samenwerking met diverse aangesloten partijen”, aldus Ter Horst, die als recreatief amazone bekend is met de sector.

“Ik ben verheugd dat iemand van dit kaliber bereidt is om deze rol op zich te nemen. Daardoor zullen de  belangen van de sector op een zeer professionele wijze behartigd worden”, vertelt KNHS-voorzitter Cees Roozemond. “Ik kijk vol vertrouwen uit naar de samenwerking.”

Klik hier voor meer informatie over Sectorraad Paarden.

 

Bron: KNHS

Foto: Jessica Pijlman

Vergelijkbare artikelen

Reacties