Greenpoint en De Kostendrukkers sponsoren KNHS competities

Greenpoint en De Kostendrukkers sponsoren KNHS competities

0 69
Esmee Donkers
Esmee Donkers - Chaina © DigiShots

Vandaag ondertekenden Helga van Peperstraten van Greenpoint Group uit Oude-Tonge, Sandra Zoutendijk van De Kostendrukkers uit Rotterdam en KNHS-directeur Topsport Maarten van der Heijden het contract dat beide sponsors vanaf 1 januari 2018 voor drie jaar aan de KNHS verbindt. De contractondertekening  verzekert komende seizoenen de doorgang van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup voor Junioren en Young riders in de dressuursport.

Ontwikkelen

De Kostendrukkers was de afgelopen drie jaar al sponsor van deze jeugdcompetitie en verlengt het contract met een periode van drie jaar. Greenpoint is een nieuwe sponsor van de KNHS en vervangt volgend jaar Meulendijks Rondhout als competitiesponsor. ‘Het is belangrijk dat dressuurcombinaties een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen,’ aldus beide sponsors. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel om de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en is een belangrijke competitie voor de kadervorming. ‘Deze competitie waarborgt een hoog niveau van wedstrijden die van groot belang zijn voor kadervorming en gezonde concurrentie. Fijn dat deze competitie gecontinueerd kan worden dankzij deze beide sponsors,’ zegt Maarten van der Heijden.

Esmee Donkers en Daphne van Peperstraten

De finale van de KNHS-MDH Kostendrukkers Cup 2017 werd verreden op zaterdag 1 juli bij Den Goubergh in Roosendaal en werd gewonnen door Young Rider Esmee Donkers en Junior Daphne van Peperstraten. De kalender van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018 wordt in het najaar bekend gemaakt.

Bron: Hoefslag / KNHS

Foto: Digishots / Leanjo de Koster

 

Reacties