Grand Prix-merrie Charming Lady naar Excellent Dressage Sales

Grand Prix-merrie Charming Lady naar Excellent Dressage Sales

algemeen dressuur
Foto: Archief

Tijdens de Excellent Dressage Sales op zaterdag 30 maart komt de Grand prix-merrie Charming Lady (v Painted Black) onder de hamer. De merrie kwam het afgelopen weekend nog aan de start van Jumping Amsterdam.

Onder Jeanine Nieuwenhuis kwam de 12-jarige merrie tot een score van 75.483 procent in de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag.

Veulentje van Jazz

Charming Lady maakte in 2016 haar debuut in de Lichte Tour onder Katja Renken-Van der Lubbe.  ‘Mijn man kocht haar als veulentje en op haar derde was ze al elite,” vertelde de amazone toen. “Nadat we haar zadelmak hebben gemaakt, heeft ze een veulentje gehad van Jazz. Dat hebben we via de Starsale Auction in Drachten verkocht.”

Het lag toen al in de verwachting dat Charming Lady verkocht zou worden. “Omdat het mij aan tijd ontbreekt. Ik heb nog twee kinderen en samen met mijn man hebben we een stoeterij waar we springpaarden fokken.”

Van de moeder van Charming Lady, Tanja (v Krack C) staat nog een Grand-Prix-nakomeling geregistreerd. De 13-jarige Bianca (v Jazz) wordt in Frankrijk op het hoogste niveau uitgebracht door Nolwenn Baudouin.

Foto: archief

[NL] Charming Lady (v. Painted Black) is een van de paarden die op 30 maart zal worden geveild. Tijdens Jumping…

Geplaatst door Excellent Dressage Sales op Zondag 27 januari 2019

Reacties