Grand Prix-paard Wesley geleend aan Engelse amazone Shannon Holmes

Grand Prix-paard Wesley geleend aan Engelse amazone Shannon Holmes

0 1429

Een tijdje geleden nam Laurien van der Meer met Het Podium Wesley (v. Kennedy) afscheid van de sport. De combinatie kwam al vijf jaar uit in de Grand Prix.

Daarna bood Van der Meer de 16-jarige ruin aan ter lease.

Aankijken

“De vraag waar Wesley is heb ik de laatste maand veel gekregen, maar we wilden eerst graag aankijken of alles goed zou gaan en of hij en zijn nieuwe amazone het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Dat is gelukkig zo! Het gaat heel goed!” laat Laurien van der Meer weten op haar facebook pagina.

Shannon Holmes

“Wesley is bij Shannon Holmes. Een Engelse amazone die haar paarden stalt en traint bij mijn vroegere instructrice Christa Larmoyeur in Winschoten. Ze heeft onder andere de welbekende Pays Bas NL al in de sport uitgebracht op Intermediaire I niveau. Het is een prachtig duo! Ik heb er een heel goed gevoel bij en kan het al aardig loslaten, omdat ik weet dat bij Christa de paarden zeker veilig zijn en correct getraind worden. Ik hoop dat ze heel veel plezier met elkaar gaan hebben en dat Shannon veel van Wesley zal gaan leren! Op naar een mooie toekomst samen!”

Steeds sterker

Ook Holmes reageert enthousiast: ” Ik ben heel blij om te mogen zeggen dat ik de nieuwe amazone van Wesley ben. De afgelopen maand hebben we stap voor stap elkaar leren kennen, met hulp van Christa.¬† We worden steeds sterker samen. Ik kijk enorm uit naar onze toekomst samen en ik bedank Laurien heel graag voor deze geweldige kans om zo’n geweldig paard te mogen rijden.”

Bron: Hoefslag/ Facebook

Reacties