Grand Prix-merrie Binoeska verkocht en verder onder Tom Verhoeven

Grand Prix-merrie Binoeska verkocht en verder onder Tom Verhoeven

0 2395
Annemarie Brouwer Dijkstra - Binoeska © DigiShots

Eerder deze maand maakte De Hoefslag het nieuws bekend dat Tom Verhoeven (19) en Kevin Noordman (21) een investeerder hadden gevonden, die voor hen een prachtige stal In Asten heeft gekocht en verbouwd.  Onder de naam Next Level Stables gaan ze zowel dressuur- als springpaarden trainen, opleiden, uitbrengen en verkopen.

Naast een accommodatie wordt ook geïnvesteerd in kwaliteitsvolle paarden voor het duo.  Met de aanschaf van Binoeska (v. Tuschinski) komt voor Tom zijn Grand Prix-droom dichterbij.

70%+

Binoeska maakte op negenjarige leeftijd haar Grand Prix-debuut onder Annemarie Brouwer. Later nam Kisrten Brouwer de teugels van de talentvolle merrie over en scoorden ze verschillende keren boven de 70% op het hoogste niveau. Eind september werd een samenwerking aangegaan met Dominique Ruiters, die de merrie verder zou rijden. Door verandering in de privésfeer kwam Binoeska weer terug bij Brouwer. Nu is ze dus verkocht aan Next Level Stables.

Gave kans

“Ik ben echt super blij dat we zo’n paard kunnen kopen, die al op dit niveau loopt. Het is echt een droom die uitkomt!”, reageert Tom super enthousiast. “Binoeska is een geweldig paard. Ze is heel gevoelig en super scherp en heet. Dat scherpe en hete kan ze heel goed voor je laten werken. Natuurlijk is het nog een beetje aftasten, want we zijn pas net een combinatie, maar ik heb al echt een goede band met haar. We gaan nu richting de U25 werken en blijven bij Annemarie trainen. Zij kent Binoeska natuurlijk door en door. Ik ben heel dankbaar voor deze gave kans!”

Bron: De Hoefslag

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties