Lobke de Jong’s Cirano verhuisd naar Corinda Luttjeboer

Lobke de Jong’s Cirano verhuisd naar Corinda Luttjeboer

0 1338
Lobke de Jong - Cirano
Lobke de Jong en Cirano © DigiShots

Het voormalige Grand Prix paard Cirano (v. United) van Lobke de Jong is verkocht. Corinda Luttjeboer is de nieuwe amazone en maakte gisteren haar U25 debuut met de hengst. Ze scoorden 63,3% in hun eerste proef.

Stallion of the Year

De Jong fokte de hengst uit haar Jazz merrie dertien jaar geleden. Ze schrijft “Een van de dierbaarste herinneren heb ik toch wel aan de wk-jonge dressuurpaarden in Ermelo, daar werd hij derde in de rubriek “stallion of the year” en was daarin de beste Nederlander. Wat die wedstrijd extra bijzonder maakte was dat het mijn eerste internationale wedstrijd was en dat er zoveel lieve mensen speciaal voor me kwamen kijken, en ik reed daar met een geleende kür op muziek, die van te voren nog nooit doorgereden had, tjonge wat was ik trots op ons.”

Grand Prix

De Jong bracht hem uit in de Subtop en ze groeiden door naar een succesvolle Grand Prix combinatie. Daarover schrijft ze “Er kwam ook een moment van besef dat ik dit zo echt niet lang meer vol kon houden en ook vond ik dat mijn paard een betere kans verdiende bij iemand die er wel alles uit kon rijden, en hem meer tijd en geld te bieden had, zo had ik bijvoorbeeld de laatste jaren niet meer de tijd en middelen om regelmatig te gaan lessen, en heb ik vele filmpjes van andere bekeken om mezelf zo verder te bekwamen, ik ben dan ook best trots dat het ons op die manier uiteindelijk wel gelukt is om alsnog redelijk succesvol Grand-Prix te gaan rijden.”

⭐️ Wauw mijn nieuwe superster ⭐️ Al even sta je bij ons op stal… maar boven verwachting ging alles heel snel… ✨…

Geplaatst door Corinda Luttjeboer op Zondag 28 juni 2020

Bron: Facebook Corinda Luttjeboer en Facebook Lobke de Jong

Foto: Digishots

Reacties