Doron Kuipers en Zinius: ‘Good Bye my friend’

Doron Kuipers en Zinius: ‘Good Bye my friend’

0 2093

De door de 25 jarige Doron Kuipers al ruim 6 jaar gereden Zinius is door eigenaar Mario Everse verkocht. De ruin van Nabab de Reve zal voortaan worden uitgebracht door Victoria Gulliksen (Noorwegen).

Opvallende prestaties in de 1.60 rubriek resulteerden in opname het B kader senioren. Met name na uitstekende resultaten in Hickstead, Poznan Wola, Mijas en onlangs in het Spaanse Gijon, ontstond er steeds meer belangstelling voor Zinius. Dit resulteerde in de uiteindelijke verkoop.

Good Bye

De in Mijnsherenland woonachtige Doron Kuipers is niet blij dat hij afscheid moest nemen van het paard waar hij een bijzondere band mee had. Op zijn Facebook pagina geeft hij dit als volgt weer:

Good Bye my friend. Vandaag is Zinius vertrokken naar zijn nieuwe amazone, hopelijk gaat zij met hem net zoveel plezier beleven als dat ik heb gedaan! Bedankt voor alles wat je heb gedaan voor mij! Wat een persoonlijkheid heb je, een instelling en er is geen concours voorbij gegaan waar jij niet met een lintje naar huis kwam! Een echte winnaar! Woorden schieten te kort hoeveel je voor me betekend! Bedankt maatje, we gaan nog veel van je horen! Ik zal je missen! Mario & Mischa Everse jullie wil ik ook bedanken dat ik 6 jaar van hem heb mogen genieten! #memoriesstayforever.

Bron: Horses / Hoefslag / Facebook

Foto: Remco Veurink

Reacties