Glock pensionado’s genieten in het zonnetje

Glock pensionado’s genieten in het zonnetje

0 8127

Dat de paarden van Glock van hoge kwaliteit zijn weet inmiddels iedereen, maar dat de paarden zelfs na het presteren op hoog niveau nog gewoon bij hen blijven is misschien nog wel mooier om te zien.
Het Glock Horse Performance Center deelde gisteren een foto van hen pensionado’s, Nadine, Next one en Fritsie (undercover).

Undercover

In mei 2018 werd ervoor gekozen om Undercover een leven zonder sport te geven. “We kozen voor jou een leven in de wei, voor jou een leven zonder hoefijzers en gedoe. Maar ook voor een stil afscheid van het internationale toneel, waar je zo hebt gestraald, zonder een groot afscheid. Natuurlijk het zou mooi zijn geweest voor het publiek, jouw fans die jou zo lief hebben, nog een keer te zien stralen, maar voor jou zou dit alleen maar pure stress zijn geweest. Dat willen wilden we je niet aandoen.” Schreef Edward Gal.

Next One en Nadine

De inmiddels 24 jarige Next One heeft nooit een groots afscheid gekregen, maar heeft met Edward Gal ook meerdere successen behaald. Samen met de 24 jarige Nadine maakt Tony de Pony de koppel compleet.
Vele successen hebben Hans Peter Minderhoud en Nadine op hun naam staan. De ruiter scoorde met de bloederige merrie vier teammedailles, waaronder WK-goud, EK-goud en Olympisch zilver, en was er ook individueel succes.

Hoewel de merrie inmiddels al op leeftijd is, genieten ze nog volop van elkaar.
In 2011 nam de merrie afscheid van de sport en kort daarna kocht Minderhoud de merrie over van haar voormalige eigenaar, Ton Kies

We had a happy Monday 🔆GLOCK’s Oldies: Nadine, Tony, Next One and Fritsie 💕•Picture © GHPC

Geplaatst door Glock Horse Performance Center op Maandag 11 februari 2019

Bron: Facebook

Foto: Archief

Reacties