De ultieme paardenbaan: Glock Horse Performance Center zoekt groom

De ultieme paardenbaan: Glock Horse Performance Center zoekt groom

0 4877
glock horse performance center
Total US - KWPN Hengstenkeuring 2019 © DigiShots

Heb je altijd al van je allergrootste passie je werk willen maken? Dan is er goed nieuws, want een van de meest gerenommeerde stallen in Nederland. Glock Horse Performance Center, zoekt professionele grooms om het Glock-team te versterken.

De vacature

Het meest moderne paardensportcentrum van Nederland zoekt voor de positie vrolijke en harde werkers met ervaring in het paardenvak. Het is belangrijk dat kandidaten geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, teamplayers zijn en de liefde voor paarden met hen deelt. De nieuwe groom zal zich gaan bezighouden met werkzaamheden in en rond de stal, waaronder op- en afzadelen, de paarden beweging geven, het harnachement onderhouden en de paarden verzorgen.

Een baan te midden van giganten

Een baan te midden van giganten zoals Glock’s Total US, Zonik, Dreamboy en Toto Jr. Edward Gal en Hans Peter Minderhoud die altijd een beroep op je kunnen doen en een actief deel uitmaken van de successen waar de paarden van Glock bekend om staan. Het is de droom van menig paardenliefhebber en een die werkelijkheid kan worden. Mits je bereid bent om de schouders eronder te zetten natuurlijk. Want hard werken en de paardensport? Dat is iets wat onverbrekelijk met elkaar verbonden gaat.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacature

Bron: Facebook

Foto: Digishots

 

 

Reacties