Global Champions lanceert eigen livestream kanaal

Global Champions lanceert eigen livestream kanaal

GCTV

Global Champions lanceert vandaag, samen met Global Champions Tour, GCL en Tops International Arena-platform GCTV, een innovatieve manier om de belevenis van fans tijdens de wedstrijden te verbeteren.

GCTV

Fans kunnen zich aanmelden voor een GCTV Pro-, Live-, of. Access-pas. Hiermee kunnen ze een plaats op de eerste rij boeken, om zo de beste springwedstrijden ter wereld te zien. Daarnaast kunnen ze de volledige livestreams van alle klassen van Longines Global Champions Tour en Tops International Arena-evenementen bekijken.

Verder biedt het nieuwe platform uitgebreide backstage informatie, analyses, interviews, masterclasses en toegang tot uniek archiefmateriaal.

Jan Tops

“Met de lancering van GCTV beginnen we aan onze digitale transformatie”, vertelt Jan Tops, voorzitter en oprichter van Longines Global Champions en GCL. “We zijn altijd pioniers geweest op het gebied van de springsport en GCTV draagt daar zijn steentje aan bij. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in ons nieuwe platform voor meer kijkplezier en zodat fans hun eigen unieke kijkervaring kunnen creëren.”

GCTV Pro-, Live- en Access-pas

De GCTV Live Pass biedt toegang tot alle digitale content van Global Champions. Dit is inclusief diepgaande studiodiscussies en -analyses, archiefbeelden van eerdere evenementen en voorkennis over ruiters en teams. Door te upgraden naar de GCTV Pro Pass, krijgen abonnees exclusieve en premium content samen met alle competitiedekking van LGCT, GCL en Tops International Arena. Daarnaast is er de mogelijkheid om fragmenten van resultaten van alle klassen en rijders terug te kijken.

GCTV Access Pass is gratis beschikbaar door middel van registratie op de website. Het biedt een reeks on-demand video’s zoals de 20Q-serie, Tips & Tricks en In The Saddle. Abonnees hebben ook toegang tot de GCTV-studio van wereldklasse die uitgebreide dekking biedt van live-uitzendingen voor en na het evenement, analyse en interviews na het evenement. Daarnaast bevat het een innovatief 3D-cursusplan, nieuws, reis- en lifestyle-functies, rijders- en teamprofielen, startlijsten, live resultaten en ranglijsten.

 

Bron: Persbericht

Foto: Stefano Grasso/LGCT

Reacties