Geen grote veranderingen nationale kaders

Geen grote veranderingen nationale kaders

EK Exloo U25
Carlijn Huberts met Watoeshi, hier op het EK Exloo U25 in 2018

De KNHS heeft de nieuwe nationale kaders bekend gemaakt. Hierin zijn geen grote verschuivingen te zien.

Bij de dressuur senioren zijn het Olympisch kader en het B-kader ongewijzigd gebleven. In de U25 is Carlijn Huberts met Watoeshi (v.  Rousseau) opgenomen in het B-kader.

Jeugd

Fabienne Jongen is opgenomen in het B-kader bij de young riders met Boticelli (v. Obelisk). Bij de junioren blijven de kaders ongewijzigd.
Robin Heiden zat al in het A-kader met haar EK-pony Colourfull Cannonball en plaatst zich nu ook in het B-kader met Oosterbroeks Fenix. Ook Nina Woerts is opgenomen in het B-kader pony’s met Madam’s Menno.
Bij de Children is Maura Knipscheer nu B-kaderlid met Amaretto.

Bij de Para-dressuur heeft Demi Vermeulen weer een plekje in het A-kader veroverd. Dit keer met Wannabe (v. Royal Dancer). Lotte Krijnsen en Rosenstolz (v. Rotspon) zitten in het B-kader.

Olympisch kader springen ongewijzigd

Het Olympisch kader bij het springen is ongewijzigd. Aan het B-kader zijn Bart Bles met Israel van de Dennehoeve (v. Thunder van de Zuuthoev), Kevin Jochems met Cristello 2 (v. Numero Uno) en Frank Schuttert met Lyonel D (v.  Little Joe II) toegevoegd.
Het B-kader bij de young riders is aangevuld met Rowen van de Mheen met Q Verdi (v. Verdi TN N.O.P.), Bas Moerings met Fosther (v. Vigo D’arsouilles)) en Tom Schellekens met Casander (v. Lord Z).

Elise van de Mheen alleen

Elise van de Mheen en Ferdinand B (v. Verdi TN N.O.P.) zijn opgenomen in het A-kader van de junioren, waarin zij nu de enige combinatie zijn.
Elike Morsink en Dakina II (v. Indoctro) en Gerrit Veenstra en Loridon van T&L (v.  Horion de Libersart) hebben zich in het B-kader gereden.
Het B-kader van de Children kent drie toevoegingen: Wesley de Boer met Esprit de Pomme (v. Esprit), Jorinde Dolfijn met Providence (v. Air Jordan Z) en Thijmen Vos met Theo (v. Takative xx).
Fleur Holleman met Bora-Bora en Sarah de Kraker met Kerwin van Orchid maken nu deel uit van het B-kader pony’s .

Seniorenkader eventing blijft gelijk

Bij de senioren zijn er geen wijzigingen bij de eventing. In het B-kader young riders zijn twee toevoegingen, van Caresse Kolkman met Diamant (v. Diamant de Semilly) en Mylene Spaak met King Canna (v. Amoroso van de Helle).
Het hele B-kader junioren bestaat uit nieuwe leden: Splinter Bergsma met Quantum Warrior xx (v. Orientate xx), Lotte Monhemius met Gogo Jumbo (v. Cantos), Leida Naber met ACSI ZamZam (v. Roven xx) en Okke Peemen met Happy Lady (v. Corland).
Lisa Joosse is met Rathcline Dream toegevoegd aan het A-kader bij de pony’s.

Bekijk hier de veranderingen voor de kaders van de endurance, reining, voltige en mennen en de complete kaders.

Bron: KNHS

Reacties