Frederic Wandres wint Prix St. Georges op Hof Kasselman

Frederic Wandres wint Prix St. Georges op Hof Kasselman

0 156
Frederic Wandres - Zucchero OLD
Frederic Wandres - Zucchero OLD FEI World Championships Young Dressage Horses 2019 © DigiShots

Vrijdag ging er op Hof Kasselman de driedaagse dressuurcompetitie Horses & Dreams van start, beginnend met de Prix St. Georges. Deze klasse werd gewonnen door Frederic Wandres en Harrods (v. Hochadel).

Strikte naleving

Het evenement vindt doorgang onder strikte naleving van de Corona-regels. Normaal gesproken vindt Horses & Dreams plaats in April. Vanwege het Coronavirus heeft het evenement op een later moment doorgang gevonden.

Zeer gelijkmatig

Op dit verplaatste evenement deed Frederic Wandres goede zaken. Zijn Harrods reed hij in de Prix St. Georges naar een score van 77,5%. Aan St. Georg vertelt Wandres: “Het bijzondere aan dit paard is dat hij als zevenjarige de test zeer gelijkmatig doorloopt en zich zich graag wil presenteren. In een proef als deze is dat echt goud waard.”

Top 3

De tweede prijs in de Prix St. Georges werd bekleed door Eva Möller. De amazone zette met de achtjarige Oldenburger Joopie (v. Johnson) een score neer van 75,482%. Helen Langhanenberg reed de negenjarige Frank Sinatra (v. Fidertanz) naar een knappe score van 74.825% en werd daarmee derde.

Vandaag strijden de combinaties opnieuw tegen elkaar in de Prix St. Georges Special.

Bron: St. Georg

Foto: © DigiShots

Reacties