Fotograaf Jacob Melissen ernstig ziek: ‘Ik had dit niet verwacht’

Fotograaf Jacob Melissen ernstig ziek: ‘Ik had dit niet verwacht’

Jacob Melissen

Paardensport fotograaf en journalist Jacob Melissen maakt bekend dat hij ernstig ziek is. Melissen werkt sinds 1970 als zelfstandig paardenfotograaf en schrijft voor diverse hippische media, waaronder Hoefslag Magazine. 

‘Dit had ik niet verwacht’

‘Dit had ik niet verwacht…’ zo begint Melissen zijn bericht. Gedurende ongeveer 5 weken kampt hij al met flinke diarree, die niet minder werd. Melissen ging ervoor naar de huisarts en na verschillende onderzoeken kwam na  een maag- en darmonderzoek de diagnose: een kankergezwel in de dikke darm die een verbinding heeft gemaakt met de twaalfvingerige darm. Melissen is opgenomen in het ziekenhuis.

Lever is schoon

‘In het vervolgonderzoek bleek mijn lever wonder boven wonder schoon. Donderdag wordt er onderzocht of er misschien uitzaaiingen zijn naar mijn longen. Wanneer alles goed gaat mag ik vrijdag naar huis en kan ik vanuit daar gaan afwachten totdat de artsen van het UMCG mij kunnen ontvangen voor een eerste bezoek.’

Het is de bedoeling dat daar ook de operatie uitgevoerd gaat worden. ‘De operatie schijnt zwaar te worden, het is dus nog afwachten wanneer ik weer actief zal zijn,’ aldus Melissen.

‘Jullie begrijpen waarschijnlijk dat ik veel had verwacht, maar dit zag ik niet aankomen,’ sluit hij zijn bericht af. 

De Hoefslag Redactie wenst Jacob Melissen veel sterkte en kracht toe om deze ziekte het hoofd te bieden.

 

Dit had ik niet verwacht …..Gedurende een week of vijf heb ik last van een behoorlijke diarree, die bleef aanhouden….

Geplaatst door Jacob Melissen op Dinsdag 11 december 2018

 

Bron: Facebook

Archieffoto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties