Forse uitbreiding voor Horse Event

Forse uitbreiding voor Horse Event

horse event
Horse Event 2018

Vanwege het succes van de afgelopen jaren zet Horse Event een volgende stap door uit te breiden naar twee weekenden. In het eerste weekend (11 en 12 september) komt de nadruk te liggen op de jeugd, het tweede weekend (18 en 19 september) staat volledig in het teken van de recreatieruiter, (breedte)sporter en hippische ondernemer.

Meer ruimte voor veilige organisatie

Op deze manier kan Horse Event de specifieke doelgroepen een kwalitatief hoogwaardiger programma aanbieden, volledig op maat. Voor standhouders is er de mogelijkheid om zowel één als twee weekenden deel te nemen. Een bijkomend voordeel van deze uitbreiding is dat er meer ruimte ontstaat om Horse Event veilig te kunnen organiseren, voor het geval dat er in september nog Corona-restricties gelden.

Hoogwaardig programma

Om recreatieruiters en (breedte)sporters een hoogwaardig programma te blijven bieden, werden de Sport Piste en de Recreatie Piste ontwikkeld. Voor de Jeugd werden de Penny Piste en de Paardenpraat Stage ‘the place to be’. Een deel van het programma werd laagdrempeliger, en het evenement zag het bezoek van gezinnen met kinderen groeien. Tussen 2014 en 2019% groeide Horse Event met bijna 50%.

Bron: Persbericht

Foto: Archief

Reacties