Just Wimphof met Kirsten Brouwer naar KWPN Stallion Show

Just Wimphof met Kirsten Brouwer naar KWPN Stallion Show

0 1506
Just Wimphof KWPN Hengstenkeuring 2017 © DigiShots

Een van de nieuwe, talentvolle paarden die Kirsten Brouwer te rijden heeft nu Stal Brouwer een onderkomen heeft gevonden in Gameren, is de verrichtingstopper van vorig jaar, Just Wimphof.

De De Niro x Riccione-zoon eindigde al als zesde in de kampioenskeuring op de HK Stallion Show van vorig jaar. In het voorjaars verrichtingsonderzoek kreeg hij vervolgens een prachtig rapport van 86 punten, waarmee hij samen met Jerveaux als verrichtingstopper eindigde. Juryvoorzitter Bert Rutten noemde hem ‘een complete, zeer talentvolle hengst met veel aanleg voor sluiten en het zwaardere werk.’

Vrije bloedvoering

De hengst wordt ter beschikking gesteld door Joop van Uytert, die laat weten dat hij afgelopen jaar al veel gedekt heeft. Naast zijn aantrekkelijke exterieur en prestatie zal ook de vrije bloedvoering van de in België geboren hengst de fokkers aanspreken.

Den Bosch

‘Er is afgesproken dat Kirsten hem gaat voorstellen in het blokje ‘nieuw goedgekeurde hengsten’ op de KWPN Stallion Show in Den Bosch. Wat we daarna gaan doen met hem, is nog niet zeker. Renate (van Vliet, red.) heeft hem hier ook gereden, dus het kan zijn dat zij na de HK de teugels weer overneemt.’

Ghandi en Hummer

In Den Bosch presenteert de amazone ook de hengsten Ghandi (v. Bojengel) in de klasse Z en Hummer (v. Westpoint) in de klasse M.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Reacties