Daily Diamond en Woodlander Woodstock gekeurd voor Westfalen en Oldenburg

Daily Diamond en Woodlander Woodstock gekeurd voor Westfalen en Oldenburg

0 350
Daily Diamond
Bart Veeze en Daily Diamond tijdens de Anemone Hengstencompetitie Dressuur 2017/2018 © DigiShots

Daily Diamond (v. Daily Deal) en Woodlander Woodstock (v. Wild Child) zijn goedgekeurd voor het Westfaler- én Oldenburgerstamboek. Dat heeft Watermolen Equine Allround bekend gemaakt op Facebook.

Verrichtingskampioen Daily Diamond

De zesjarige Daily Diamond werd eerder al goedgekeurd door het Hannoveranerstamboek én het KWPN. Hij werd kampioen tijdens het KWPN-verrichtingsonderzoek in het najaar van 2015. Zijn eerste veulens werden geboren in 2016.

In augustus 2017 werd Marosi, een hengstveulen van Daily Diamond, geveild op de Excellent Dressage Sales. De krachtig bewegende Marosi werd op die veiling het best betaalde veulen: hij veranderde van eigenaar voor 45.000 euro.

Woodlander Woodstock voor 70.000 euro naar Jan Greve

De driejarige Woodlander Woodstock werd eerder al goedgekeurd op de Oldenburger hengstenkeuring. Daar werd hij voor een bedrag van 70.000 euro geveild aan Jan Greve van Watermolen Equine Allround.

Op de Oldenburg hengstenkeuring, waar hij al is goedgekeurd, werd Woodstock voor €70.000,- geveild aan dierenarts en hengstenhouder Jan Greve. Half december werd Woodstock tijdens de KWPN nakeuring van de eerste bezichtiging dressuurhengsten uitgenodigd voor de tweede bezichtiging. Die gaat deze week door in Den Bosch. Misschien kan Woodlander Woodstock dan ook nog het KWPN-stamboek aan zijn lijstje toevoegen.

Daily Diamond en Woodlander Woodstock.Beide hengsten gekeurd voor Westfalen en Oldenburg !😀

Geplaatst door Watermolen Equine Allround op maandag 29 januari 2018

 

Bron: Facebook/Watermolen Equine Allround / Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: DigiShots

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Reacties