Arthos R: plezier om naar te kijken

Arthos R: plezier om naar te kijken

0 75

BCM/Remco Veurink
ROOSENDAAL – Gereden door Ben Schröder kreeg Arthos R tijdens de GMB-hengstencompetitie Roosendaal de hoogste punten toebedeeld in het L springen. ‘Arthos wordt professioneel voorgesteld. Het is een plezierige verrichting om naar te kijken. Hij kijkt goed, hij bukt goed en denkt met zijn ruiter mee. De afdruk is nog een fractie wisselend’, vond jurywoordvoerder Bert Henstra.

Eurocommerce VDL Groep Zagreb (foto, Querlybet Hero x Heartbreaker) klaarde het klusje in het M-springen. Handig en vlug werd hij door zijn ruiter Tom Brinkman door het barrageparcours geloosd. De hengst kwam geen moment in de problemen, terwijl zijn ruiter toch alle risico’s nam.

De klasse Z/ZZ werd een Indoctro-feestje. Twee van zijn zonen stonden bovenaan. Wittinger VDL (mv Nimmerdor) was de snelste. Het fokproduct van A.J. Hazenberg uit Opende werd knap rondgestuurd door Jur Vrieling. Niet één keer kwam de voorzichtige bruine in de buurt van het hout. Een fractie langzamer was zijn halfbroer Wizzerd (mv Corland). (KdH)

Lees het hele verslag van de hengstencompetitie in Hoefslag 1 van 2010. Deze verschijnt op 7 januari.

Foto: BCM/Remco Veurink

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties