Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK Springen

Finale KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 tijdens NK Springen

0 102
springen algemeen hindernis

De door de coronacrisis afgelaste finale van KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 gaat er alsnog komen. De finale zal op 7 augustus onderdeel zijn van het NK Springen bij Equestrian Centre De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg.

In eerst instantie zouden de finales van de Jeugdcompetitie verreden worden tijdens The Dutch Masters / Indoor Brabant. Helaas kon dit op het laatste moment niet doorgaan en daarmee verviel ook de competitiefinale.

Vrijdag 7 augustus

De finale van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 wordt nu geïntegreerd in het NK Springen. Dit NK wordt verreden van donderdag 6 tot en met zondag 9 augustus. Vrijdag 7 augustus wordt voor de Children, Junioren en Young Riders het tweede onderdeel van het Nederlands kampioenschap verreden. Dit twee fasen parcours geldt tevens als de finale van de competitie.

Voor de ponyruiters is er geen NK, maar tijdens het NK springen in Kronenberg wordt ook voor ponycombinaties een wedstrijdserie georganiseerd. Ook voor deze groep geldt de wedstrijd van vrijdag 7 augustus als finale van de competitie.

Persoonlijk bericht

Alle deelnemers die in aanmerking komen voor de finale van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 ontvangen daar persoonlijk bericht over. Door de noodzakelijke aanpassingen zijn vanzelfsprekend ook de competitievoorwaarden iets aangepast.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020.

 

Bron: KNHS

Foto: Remco Veurink

Reacties