Isabell Werth neemt koppositie over op wereldranglijst

Isabell Werth neemt koppositie over op wereldranglijst

Isabell Werth - Weihegold
Isabell Werth - Weihegold FEI Longines FEI World Cup Paris 2018 © DigiShots

Maar liefst drie keer komt Isabell Werth voor in de top-5 van de FEI wereldranglijst dressuur.  Met Weihegold OLD (v Blue Hors Don Schufro) heeft ze de koppositie overgenomen van Laura Graves.

Isabell Werth bezet met Bella Rose 2 de derde positie en met Emilio 107 de vierde plek.  Op plek twee staat de Amerikaanse Laura Graves met Verdades (v Florett As).

Charlotte Dujardin zakt van de zesde naar de achtste plaats met Mount St. John Freestyle (v Fidermark I), Edward Gal behoudt de negende positie met Glock’s Zonik N.O.P. (v Blue Hors Zack).

Hoogste stijger

De allerhoogste stijger binnen de top-100 is Patrik Kittel. Met Delaunay OLD (v Dr. Doolittle 45) stijgt de Zweed van de 97e naar de elfde plek.

Daniel Bachmann Andersen komt binnen op de 33e plek, vanaf de 175e plaats. Met Blue Hors Zepter (v Blue Hors Zack) maakte hij dit jaar zijn debuut in de internationale Grand Prix en ze behaalden al mooie resultaten op de wedstrijden in Stuttgart en Uggerhalne, met in Stuttgart al een score boven de tachtig procent.

Bekijk hier de volledige FEI ranglijst.

Foto: Digishots

 

 

 

 

https://data.fei.org/Ranking/Search.aspx?rankingCode=D_WR

Reacties