FEI.TV en ClipMyHorse.TV bundelen krachten

FEI.TV en ClipMyHorse.TV bundelen krachten

Clip my Horse © DigiShots

FEI.TV en Clip My Horse gaan een samenwerking aan op het gebied van het livestreamen van de paardensport. Beide partijen gaan samen één lidmaatschap ontwikkelen..

Nooit eerder

“We zijn erg enthousiast over dit nieuwe avontuur”, vertelt Ingmar De Vos, voorzitter van de FEI. “Er hebben vele open gesprekken plaatsgevonden met Klaus Plönzke, de oprichter van ClipMyHorse.TV.”

Het kwam nooit eerder voor dat de FEI een aandelenbelang heeft in een bedrijf welke paardensportliefhebbers beter op de hoogte houdt van de sport. “Door onze krachten te bundelen kunnen we samenwerken aan de ontwikkeling van één gecombineerde livestream service. Daardoor zullen we een breder scala van evenementen, een bredere inhoud en een hogere kwaliteit kunnen bieden.”

Groot archief

De focus van FEI.TV ligt bij zijn landenwedstrijden en kampioenschappen, terwijl ClipMyHorse de paardensport van alle niveaus streamt.

Abonnees kunnen vanaf nu dus internationale, nationale en lokale wedstrijden volgen, met commentaar in het Engels en in de lokale talen. Daarnaast krijgen ze toegang tot een groot archief met een uitgebreide database met informatie over de combinaties. De kijkervaring van FEI.TV zal dus verbeteren, hoewel de looks hetzelfde blijven.

Verrijking

“Door onze krachten te bundelen kunnen we paardensportliefhebbers een meer diepgaande en verrijkende ervaring bieden die de sport nog aantrekkelijker zal maken”, vertelt CEO van CMH.TV Markus Detering.

 

Bron: FEI

Foto: Digishots

Reacties