FEI past protocol prijsuitreiking aan

FEI past protocol prijsuitreiking aan

0 785
Peelbergen
Prijsuitreiking Grade V CPEDI de Peelbergen 2019 © DigiShots

De FEI heeft een nieuw document opgemaakt met nieuwe richtlijnen aangaande prijsuitreikingen. Concreet beschrijven de nieuwe richtlijnen hoe een prijsuitreiking op een veilige manier georganiseerd moet worden.

Mondmasker

Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen tijdens de prijsuitreiking. Met uitzondering voor een ruiter ter paard of wagen, zij mogen het masker af. De prijsuitreiking van een team mag niet meer plaatsvinden met drie verschillende landen op het podium. De teams betreden en verlaten het podium één voor één.

Maximale afstand

Bij de individuele prijsuitreiking mogen drie ruiters tegelijkertijd op het podium aanwezig zijn. Er dient wel een maximale sociale afstand bewaard te worden. De deelnemers mogen zich niet verzamelen op de bovenste trede van de podium voor foto’s.

Vermijd contact

Tot slot bewaar de sociale afstand tot andere personen. Minimaliseer het contact, zelfs bij het dragen van een mondmasker.  Vermijd handdrukken, knuffels en elk lichamelijk contact. 

De regels zijn enkel een aanvulling op eventuele locale en nationale maatregelen. De nieuwe regels gaan vanaf 1 september in.

Bron: FEI

Foto: Digishots

Vergelijkbare artikelen

Reacties