FEI komt met nieuwe Fantasy Game

FEI komt met nieuwe Fantasy Game

FEI Fantasy Game

Gisteren heeft de FEI in samenwerking met Feeling Sports de Fantasy Game Longines FEI Jumping Nations Cup gelanceerd. Zij hebben dit interactieve spel ontwikkeld voor iedereen die geïnteresseerd is in paarden(sport).

Lancering

Tijdens de eerste divisie Nations Cup wedstrijd in La Baule wordt de game voor het eerst getoond. De game is overal ter wereld gratis te spelen. Het spel is in het Engels, Duits of Frans beschikbaar, waardoor het iedereen het door veel mensen te spelen is. De Fantasy Game is geschikt voor de computer, tablet of smartphone. Naast het plezier en de nieuwe ervaring zijn er ook mooie prijzen te winnen.

Intensere beleving

Volgens Francois Grenet, CEO van Feeling Sports, is het doel van de game om de betrokkenheid van fans te ondersteunen. “Naast dat de FEI een organisatie van wereldklasse is, zijn zij ook een digitale pionier in de paardensport en dit demonstreert temeer dat zij het voortouw willen nemen in innovatie.” De organisatie wil met dit spel op een vriendelijke en eenvoudige wijze een intensere beleving van de Nations Cup meegeven aan de fans.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan elke Nations Cup dien je een team te selecteren. Dan moet je de prestaties van de ruiter inschatten. Dus hoeveel ruiters er uit het team foutloos blijven en welk team er met de overwinning vandoor gaat. De juiste voorspelling levert een aantal punten op en de speler die aan het einde van de wedstrijd de meeste punten heeft behaald, wint.

De hoofdprijs is een exclusieve VIP reis voor twee personen naar de Nations Cup finale in Barcelona. Deze vindt plaats van 3 tot en met 6 oktober 2019.

Wil je meer weten over de game? Bekijk dan de video of bezoek de website:

Klik hier om je alvast aan te melden

Bron: FEI / Paard & Ponygids / Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Reacties