Faillissement voor BHS paardentransportservice

Faillissement voor BHS paardentransportservice

0 5866
export paarden

Afgelopen oktober werd bekend dat er grote veranderingen binnen BHS paardentransport hebben plaatsgevonden. Deze mochten echter niet baten, want het bedrijf is gisteren failliet verklaard. 

BHS

BHS is een bedrijf met een variëteit aan vrachtwagens van 2 tot 18 paarden. Daarnaast heeft BHS goede relaties met verschillende andere paardentransport bedrijven die ook vluchten en dergelijke verzorgen naar buiten Europa.

Opvolger

Kennard Buisman verliet halverwege 2019 het bedrijf, waarna de heer Gerard Hoedmer bekend van Feyenoord en Renbaan Duinigt hem opvolgde als nieuwe eigenaar. 

Nieuw management

BHS kwam daarmee onder nieuw management van Dries Kronemeijer en Harold Zoet, beide geen onbekenden in de nationale en internationale paarden/pony wereld. Het team was destijds nog uitgebreid om de service te kunnen waarborgen binnen de groeiende paarden transportonderneming BHS.

Verzorgen en ontzorgen

In oktober vertelde zij tegen Hoefslag: “Onze inzet is een uitstekende dienstverlening en een veilig en kwaliteitsvol transport van de paarden en pony’s binnen Nederland en Europa. Onze slogan is verzorgen en ontzorgen”, aldus een enthousiaste Harold Zoet. 

Ontwikkeling

“Bij BHS en merken wij dat er steeds meer vraag is naar paarden vervoer op maat en de eigenaren goede informatie willen hebben voor en tijdens het transport, hiervoor zijn wij verschillende zaken aan het ontwikkelen”, aldus Dries Kronemeijer.

Nieuw bedrijf voor Buisman

Maar sinds gisteren is het bedrijf dus officieel failliet verklaard. De oude eigenaar van BHS transportservice, Kennard Buisman, is een nieuw transportbedrijf begonnen voor paarden, genaamd World Horse Transport. 

Zie ook: BHS Paardentransport onder nieuw management

Bron: Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Reacties