Eye Catcher en Five Star verkocht aan Helgstrand

Eye Catcher en Five Star verkocht aan Helgstrand

Eye Catcher
Kirsten Brouwer - Eye Catcher Subtop 2017 © DigiShots - Jessica van Herk

De KWPN-hengsten Eye Catcher (v. Vivaldi) en Five Star (v. Amazing Star) zijn door Titan Wilaras verkocht aan Andreas Helgstrand. Is te lezen op de website van Andreas Helgstrand.

“Het zijn zeer succesvolle paarden en we kijken er naar uit om hun opleiding voort te zetten bij Helgstrand Dressage.” schrijft Helgstrand op zijn website.

Eye Catcher

Eye Catcher (Vivaldi x TCN Partout) maakte als jong paard al furore onder Kirsten Brouwer. Twee keer Brons op de wereldkampioenschappen voor jonge paarden in 2014 en 2015 was het begin van hun succes. Eye Catcher debuteerde onder Kirsten Brouwer in de Lichte Tour in 2017. 

2017 was ook het jaar dat de familie brouwer de stallen van de Platinum Stable verlieten. Hierna heeft Antonio Laiz Zandio de teugels over genomen. Ook hij had succes op lichte tour niveau. Inmiddels was Eye Catcher klaar voor zijn Grand Prix debuut. Er kwam weer een nieuwe ruiter in het zadel. Inna Logutenkova stelde Eye Catcher nog voor op de KWPN hengstenkeuring.

Five Star

Five Star is ook een succesvol WK paard, in 2015 behaalde hij nog een 5e plaats en in 2016 won hij het zilver bij de zesjarige met Kirsten Brouwer in het zadel. In 2017 maakte het duo hun debuut in het ZZ-Zwaar. Daarna is de hengst niet meer in de ring verschenen.

Bron: Helgstrand 

Foto: Archief

Reacties