Explosion W verkocht, Ben Maher blijft hem rijden

Explosion W verkocht, Ben Maher blijft hem rijden

Ben Maher - Explosion kwpn
Ben Maher - Explosion FEI European Championships 2019 © DigiShots

Vorige week nog werden de eigenaren en fokkers van Explosion W gehuldigd in Stuttgart. Nu maakt zijn ruiter Ben Maher bekend dat de zoon van Chacco Blue twee nieuwe eigenaren heeft.

Poden Farms heeft de bruine ruin verkocht aan Pamela Wright en Charlotte Rossetter.

Britse springsport

Volgens Maher gingen aan de verkoop meerdere biedingen en onderhandelingen vooraf. Het doel van Neil Moffitt van Poden Farms was om de combinatie Explosion W – Ben Maher in stand te houden en het paard te behouden voor de Britse springsport.

Dat is met de verkoop gelukt.

Geweldig avontuur

“Explosion  W is bijna vier jaar bij Poden Farms geweest en we hebben een geweldige avontuur met elkaar beleefd,” aldus Moffitt.  “We wensen Pamela Wright en Charlotte Rossetter het allerbeste en we kijken ernaar uit om de rest van het verhaal zich te zien ontwikkelen.”

De nieuwe eigenaren laten weten uit te kijken naar de toekomst met Explosion W. “We zijn verheugd om aan deze reis te beginnen met Ben Maher, met wie dit paard een fantastische relatie heeft.”

Dankbaar

Ben Maher blijft de andere paarden van Poden Farms rijden, laat hij weten. “Explosion W heeft een enorme stempel op mijn leven gedrukt de afgelopen jaren. Ik ben Pamela Wright en Charlotte Rossetter ontzettend dankbaar dat ze mij hun waardevolle paard toevertrouwen. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst ons brengt.”

Bron: Facebook Ben Maher / Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties