Beslaglegging London *update*

Beslaglegging London *update*

De curator heeft vanwege het dreigende faillissement van vastgoedbedrijf Eurocommerce voorlopig beslag gelegd op Eurocommerce London. Dit om te voorkomen dat het paard vroegtijdig uit de failliete boedel wordt verkocht. Hetzelfde geldt voor alle paarden van Stal Eurocommerce, zo meldt RTV Oost. De paarden mogen wel gewoon getraind worden, voor de fokkerij gebruikt worden en in wedstrijden uitkomen. Op het moment dat de rechter beslist dat Stal Eurocommerce wel of niet betrokken is bij het faillissement van de vastgoedbedrijven, kunnen de paarden eventueel verhandeld worden.
Volgens een bron zou het de Rabobank zijn die achter de voorlopige beslaglegging van de paarden en dus ook London zit. Deze bank is tevens hoofdsponsor van de KNHS. 

De Telegraaf meldde eerder dat er beslag was gelegd op de BWP’er en dat dit direct op Greenwicht Park zou zijn gebeurd. Vervolgens zou London zijn ondergebracht op stal bij Ben Maher, die in de nabijheid van Londen woont.
Eurocommerce Londen is echter gewoon vanuit Greenwich vertrokken en het onderbrengen van de hengst bij Maher lijkt door Eurocommerce zelf geregisseerd te zijn. Het paard is volgens de laatste berichten nog in Engeland, al is niet zeker of dit nog altijd bij de Britse springruiter is, die zelf aangeeft van niets te weten. 

In een reactie aan RTV Oost zou London volgens de leiding van Stal Eurocommerce binnen enkele dagen weer in zijn eigen stal in Lochem staan.

 

 

 

Reacties