Equestrian Auctions veilt voor getroffen paardensport

Equestrian Auctions veilt voor getroffen paardensport

Equestrian Auctions
Nicola Philippaerts - H&M Chilli Willi FEI World Equestrian Games Tryon 2018 © DigiShots

Dat het Coronavirus onze paardensportsector, en in het bijzonder de evenementen treft, komt natuurlijk niet als een verrassing. Een snelle blik op de lijst met afgelaste wedstrijden is veelzeggend.

Getroffen evenementen

Equestrian Auctions springt bij voor de getroffen paardensport en richtte een online veilingplatform op. Hiermee wordt geld ingezameld voor evenementen die het meest getroffen zijn door de impact die het Corona virus met zich meebrengt. Equestrian Auctions doneert het ingezamelde geld aan organisaties die hun event hebben moeten afgelasten, maar wel al kapitaal hadden geïnvesteerd.

Het gaat vooral om het geven van een signaal naar organisaties dat ze er in deze moeilijke tijden niet alleen voor staan en dat de volledige paardengemeenschap zich wil inspannen om hen te helpen.

Verschillende artikelen

Op het platform worden verschillende artikelen geveild. De huidige collectie bestaat onder andere uit een rietje van H&M Chilli Willi (v. Casall Ask) de tophengst van Nicola Philippaerts, een les van Ludo Philippaerts en een door topruiters gesigneerd deken van Sentower Park.

Doneren 

Via de doneer-button kun je ook een donatie doen, zonder een artikel uit de collectie aan te schaffen. Het bedrag bepaal je zelf. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen om de geliefde evenementen volgend jaar wel door te laten gaan.

Wedstrijden die aanspraak willen maken op steun kunnen zich op de website aanmelden. Na evaluatie van de geldigheid van het verzoek, verdeelt Equestrian Auctions het ingezamelde geld over de organisaties.

 

Onze sport is altijd groot en sterk geweest en de Equestrian Auctions wil dat graag zo houden.

Het platform vind je via: www.equestrian-auctions.com 

 

Bron: Equestrian Auctions

Foto: Digishots

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties