Enjoy the Ride 2016 levert bijna €28.000 op voor Pink Ribbon

Enjoy the Ride 2016 levert bijna €28.000 op voor Pink Ribbon

0 143

Op één en twee oktober 2016 werden vier van de in totaal vijf Enjoy the Ride ritten voor Pink Ribbon gereden. Net als vorig jaar waren de weergoden de ruiters en menners gunstig gezind, want ondanks de minder optimistische voorspelling werd het tóch een mooi weekend.

Op zaterdag één oktober vertrokken honderdvijftig in roze gehulde ruiters en menners vanaf het KNHS-centrum in Ermelo de natuur voor achttien km over de heide en het sprookjesachtige Speulderbos. In Bennekom organiseerde LR & PC Harsloruiters een prachtige rit vanuit landgoed Hoekelum in Bennekom. Op zondag twee oktober was het een stuk kouder, maar dat mocht de pret bij Academy Bartels in Hooge Mierde en RSC Henschoten in Maarn niet drukken. De voorspelde regen kwam pas later op de dag en het zonnetje zorgde voor prachtig licht in de bossen. In totaal vertrokken vanaf deze locaties 80 ruiters en menners. In Maarn reden de deelnemers een route van drieënwtintig kilometer door natuurgebied de Treek, uiteraard met een pauzeplaats inclusief krentenbollen en drinken. Na de rit stond er een lekkere lunch klaar in de gezellige foyer. In Hooge Mierde konden de deelnemers kiezen uit een route van zeventien of vijfentwintig kilometer, met halverwege een lunch. De start en finish waren op de galoppeerbaan van Landgoed Culitsrode, waar Academy Bartels gevestigd is.

De teller op de actiepagina van Pink Ribbon loopt inmiddels op naar de €28.000,-. Een geweldig bedrag en er komt nog wat bij, want aanstaande zondag is de laatste sponsorrit bij Les Chevaux in Buinen. Eind oktober is de opbrengst bekend. Tot die tijd is het nog mogelijk om deze actie te sponsoren. Dat kan via https://acties.pinkribbon.nl/evenement/enjoy-the-ride-2016

Bron: KNHS

Foto: KNHS

Reacties