EK Rotterdam | Ook Christian Ahlmann niet van start in finale

EK Rotterdam | Ook Christian Ahlmann niet van start in finale

0 1187
christian ahlmann
Christian Ahlmann - Clintrexo Z FEI European Championships 2019 © DigiShots

Na Darragh Kenny heeft ook Christian Ahlmann besloten zich terug te trekken voor de individuele finale morgen op het Europees Kampioenschap. Hij won met Clintrexo Z (v.Clintissimo) een zilveren teammedaille en staat individueel op een 14e plek.

Finale

Ahlmann heeft ervoor gekozen om de pas tienjarige Clintrexo niet te starten in de finale van het EK. De beste 25 ruiters in het individuele klassement werden geselecteerd voor deze finale, die morgen plaatsvindt. Ahlmann reed de eerste dag een snelle, foutloze nulronde. Op de tweede dag maakte Clintrexo twee springfouten, daarmee staat het strafpuntentotaal van de combinatie nu op 9,19.

Trots

“Ik ben heel trots op Clintrexo Z”, reageert de ruiter. “Hij deed het super hier in Rotterdam en heeft Duitsland aan een zilveren teammedaille geholpen. Morgen starten we niet in de individuele finale. Clintrexo Z is pas tien jaar oud en ik wil dat hij naar huis gaat met deze geweldige ervaring. Er komt voor hem nog meer moois in de toekomst. Ik wil iedereen bedanken voor de steun deze week!”

Bron: Facebook/Hoefslag

Zie ook: EK Rotterdam | Darragh Kenny laat finale schieten

Reacties