Eerste observatie voor EK dressuur jeugd naar Tolbert

Eerste observatie voor EK dressuur jeugd naar Tolbert

young rider Kimberly Pap - Vloet Victory hier op CDI Exloo 2019 © DigiShots

Normaal gesproken gold CDI Zeeland als eerste observatiewedstrijd voor de jeugd richting het samenstellen van de teams voor het EK. Nu CDI Zeeland niet meer doorgaat heeft de KNHS L&R Horse Events benaderd om de organisatie van de eerste observatie op zich te nemen.

De wedstrijd zal op 4 april plaatsvinden in Tolbert.

Subtop driedaagse

L&R Horse Event (Rolinde en moeder Lineke Meursing) organiseren al een paar jaar een subtop tweedaagse in Tolbert. In januari van dit jaar werd daar zelfs een dag aan toegevoegd. Veel bekende ruiters nemen deel aan hun wedstrijden. Edward Gal koos in januari ook Tolbert om zijn debuut met GLOCK’s Total Us te maken.

Alleen observatie

De wedstrijd die op 4 april gepland staat in Tolbert betreft alleen observatie voor de jeugd, dus voor pony’s, junioren, young riders, children en U25. “We zijn heel erg blij dat de KNHS het vertrouwen in ons heeft! Wij gaan onze uiterste best doen om een wedstrijd neer te zetten dat observatie waardig is. Het is ook mooi dat onze andere wedstrijden en evenementen, zoals de clinics en bingo, ook zo goed ontvangen worden. Het is een boost voor Louwe Mulder van de HJC manege in Tolbert, die zoveel investeert in de sport”, vertelt Rolinde Meursing enthousiast.

Bron: De Hoefslag

Reacties