Longines en EEM beëindigen na acht jaar samenwerking

Longines en EEM beëindigen na acht jaar samenwerking

longines
Longines CHIO Rotterdam 2016 © DigiShots

EEM, de organisator van de Longines de Masters series heeft aangekondigd dat er na acht jaar een eind is gekomen aan de samenwerking met het Zwitserse horlogemerk, Longines. EEM begon de samenwerking met het merk in 2012. Het avontuur van The Longines Masters begon in 2013 in Hong Kong, daarna in Los Angeles. Hierna kwamen The Masters Series in 2016. Hier kwamen de beste springruiters van de wereld bij elkaar.

Wereldwijd bereik Longines

Het EEM-team en Christophe Ameeuw bedanken het Zwitserse  horlogemerk voor het vertrouwen wat ze de afgelopen jaar in The Longines Masters Series hebben gehad. “Het is een bijzonder avontuur geweest met een wereldwijk bereik,”  aldus Ameeuw. ”

Nieuw hoofdstuk

De organisatie noemt de beslissing een nieuw hoofdstuk. We gaan met EEM onze taak als pioniers opnieuw ter harte nemen en willen opnieuw baanbrekende projecten op poten zetten. We gaan funderingen bouwen voor de toekomst.” Het eerste project van EEM zou weleens plaats kunnen vinden aan het einde van de zomer. Als de Europese gezondheidstoestand het toelaat.

Bron: EEM

Foto: Digishots

Vergelijkbare artikelen

Reacties