Dutch Open Eventing te volgen via livestream

Dutch Open Eventing te volgen via livestream

0 1378
eventing amazone skeleton

Van 6 tot 9 augustus wordt de Dutch Open Eventing zomer editie gehouden. Merel Blom, Tim Lips en vele anderen zullen aan de start komen tijdens dit driedaagse evenement op Equestrian Center de Peelbergen in Kronenberg.

Vanwege de corona-maatregelen gaat de wedstrijd door in iets andere vorm dan vorig jaar. Zo mag er bijvoorbeeld geen publiek aanwezig zijn. Het team van Dutch Open Eventing heeft een uitgebreid protocol opgesteld, met heel duidelijke instructies naar ruiters en entourage. “Voor iedereen ziet 2020 er anders uit dan anders. Voor organisatoren, locaties, ruiters, bezoekers en sponsoren, maar we zijn allang blij dat we een wedstrijd kunnen neerzetten” Aldus Chantal Musquetier, woordvoerder van het event.

Livestream

Musquetier: “Afgelopen jaar hebben we echt een mooie editie neergezet. Ruiters, entourage, bezoekers en officials waren heel enthousiast. Een deel van ons productieteam komt uit de internationale dance events, we hebben onze ruiters behandeld zoals we Dj’s zouden behandelen en praktisch gezien, ook de productie zo opgezet. Daarmee hebben we echt iedereen kunnen verrassen en het ook echt anders kunnen doen.”

Ruim 480 combinatie uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start. Om mensen toch mee te laten genieten van de wedstrijden is er vanaf woensdagavond een livestream te volgen. De livestream is te zien op het Youtube kanaal van Dutch Open Eventing.

Bekijk hier de startlijsten.

Bron: Persbericht organisatie

Foto: Remco Veurink

Reacties