Dutch Dressage Stars komt weer met drie top dressuurpaarden in de online...

Dutch Dressage Stars komt weer met drie top dressuurpaarden in de online veiling

Nigocnito is één van de drie top dressuurpaarden die geveild worden bij Dutch Dressage Stars. Foto: Picturepure

Na twee zeer succesvolle edities van Dutch Dressage Stars in 2020 komt de organisatie, bestaande uit Nikay van Duren, Diederik van Silfhout en Diederik Wigmans, ook dit jaar met online veilingen van top dressuurpaarden.

Fantastische collectie

De komende veiling begint vanaf woensdag 14 april om 12.00 uur en loopt af op zaterdag 17 april vanaf 20.00 uur. In deze veiling zijn drie fantastische zeer kwaliteitsvolle dressuurpaarden opgenomen in de collectie, die we graag even voorstellen.

Nicognito; halfbroer van Florentina van Charlotte Dujardin

Nigonito is een aansprekende driejarige ruin van de hengst Incognito en absoluut een talent voor de toekomst. Hij heeft veel bloed en veel go, maar is heel goed te bewerken. Een paard met drie zeer goede gangen, waaronder een super galoppade. Nicognito komt uit de merrie Avondsterina S (v. Rubels). Zij is tevens de moeder van de talentvolle merrie Florentina van Charlotte Dujardin, die al zeer succesvol was in de Lichte Tour en opgeleid wordt voor het hoogste niveau.

Blikvanger Nassau Prince

Nassau Prince is een prachtige driejarige hengst met een super karakter. Hij heeft veel schakelvermogen en kwaliteit in beweging. Hij zou goed tot zijn recht komen in de jonge dressuurpaarden competities. Nassau Prince is een zoon van Great Schufro uit de merrie Gaishia. Zij is ook de moeder van de Trafalgar-zoon Leonidas die als driejarige één van de hoogtepunten was op de Equine Elite veiling en al wist te winnen in de Subli cup selecties.

Don Remo; de ultieme schoolmaster

Deze bijzonder knappe 13-jarige ruin is de ultieme schoolmaster. Hij springt zeer makkelijk wissels en maakt hele mooie en ruimscharende appuyementen. Don Remo heeft al veel wedstrijdervaring tot op Lichte Tour-niveau. Hij heeft een top karakter en is door iedereen na te rijden. Kortom, het ideale leerpaard voor iedere amateur of jonge ruiter.

Zeer hoge basiskwaliteit

De organisatie van Dutch Dressage Stars streeft ernaar om paarden te selecteren met een zeer hoge basiskwaliteit. Paarden waarvan zij zelf blij worden en die zij, als ze onverhoopt niet verkocht zouden worden, zelf verder opleiden voor de hogere dressuursport. Kortom: paarden waar zij het volste vertrouwen in hebben.

Uitproberen

Uiteraard is het mogelijk om de paarden uit te proberen. Er zit wel een maximum aan het aantal try outs, dit om het welzijn van de paarden te waarborgen. Er kan een afspraak gemaakt worden via: +31626602832.

Registreren

Om mee te kunnen bieden dien je je te registreren. Dat kan heel eenvoudig en simpel via de registratiepagina van Dutch Dressage Stars.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Dutch Dressage Stars ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Van Olst Sales, Veulenveiling Borculo, Excellent Dressage Sales (EDS) en Paardenveilingonline.

Reacties