Dubbele overwinning voor Werth en Werndl in Grand Prix Hagen

Dubbele overwinning voor Werth en Werndl in Grand Prix Hagen

0 170
Isabell Werth - Emilio The Dutch Masters - Indoor Brabant 2019 © DigiShots

Het komt niet vaak voor! De Hagen Grand Prix eindigde met twee winnaars die exact hetzelfde aantal punten behaalden. Isabell Werth en Emilio (v. Ehrenpreis) en Benjamin Werndl en Daily Mirror (v. Damon Hill) behaalden exact hetzelfde percentage van 77,567%.

Top vijf

Op de derde plaats stonden Dorothee Schneider en Sammy Davis Jr. (v. San Remo) die een score van 75,63% wisten te noteren. Net buiten de top drie vielen Fabienne Müller-Lütkemeier en Fabregaz (v. Florestano) met 74.70%. Helen Langehanenberg eindigde met Annabelle (v. Conteur) op een vijfde plaats en deze combinatie reed 72.90% bijeen.  

Succes voor Langehanenberg

Vóór de Grand Prix stond de Prix St. Georges Special op de agenda en ook hier had Langehanenberg twee ijzers in het vuur, waarvan er één helemaal vooraan belandde: de negenjarige Frank Sinatra (v. Fidertanz), hij kwam uit op 76,55%. Op de tweede plek eindigde Emma Kanerva met Mist of Titanium (v. Millenium) en 75,81%. Langehanenberg’s paard nummer twee, Sezuan volle zus Straight Horse Ascenzione, werd vijfde met 71,71%.

Zie ook: Frederic Wandres wint Prix St. Georges op Hof Kasselman

Bron: St. Georg / Hoefslag

Foto: DigiShots

 

 

Reacties