Zoon voor Imke Schellekens-Bartels

Zoon voor Imke Schellekens-Bartels

0 715

Dressuuramazone Imke Schellekens-Bartels is vanmorgen bevallen van een gezonde zoon. Hij heet, net als zijn vader en opa, Joep. ‘Ik vond het nu eenmaal de leukste naam’, vertelt Imke lachend. Zij voelt zich na de bevalling heel fit en gelukkig. ‘We blijven nog wel een nachtje in het ziekenhuis, maar alles ziet er prima uit en morgen komen we thuis. We hebben al ontzettend veel leuke reacties gehad. Daar willen we iedereen hartelijk voor bedanken’, laten Imke en Joep Schellekens weten.

Imke en Joep geboorte Joep
Joep Schellekens, zoon van de trotse ouders Joep Schellekens en Imke Schellekens-Bartels (Foto via Academy Bartels)

Het is de eerste baby voor de 39-jarige amazone en haar man. Joep en Tineke Bartels zijn voor de derde keer opa en oma geworden. Zoon Gijs en zijn vrouw Esther Tacken hebben al twee zonen.

Eind november werd bekend dat Imke in verwachting was. Hoewel toppaard Toots (v. Jazz) toen net zeer succesvol zijn comeback met haar had gemaakt in de Grand Prix, werd het paard verkocht aan de Japanse amazone Akane Kuroki. ‘Aan Rio hoef ik nu toch niet te denken’, aldus Imke over dat besluit. ‘Het is fantastisch dat Toots weer helemaal goed is en weer zo fijn loopt. Maar zwanger zijn kun je niet nu eenmaal niet plannen.’

Academy Bartels/Hoefslag

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties