Zeeland: Denise Nekeman wint Kür Young Riders

Zeeland: Denise Nekeman wint Kür Young Riders

0 377

Tijdens de troostfinale voor Junioren op Zeeland Outdoor heeft Lisanne Zoutendijk de tweede prijs bemachtigd. Met haar Kostendrukkers Watteau was ze goed voor 72.61%, waarmee de overwinning nog nipt in handen viel van de Zweedse Sofie Andersson en Donna Samba NDS (72.70%). Kristin Biermann en Fanfani volgden met 70.13% op de derde plaats, voor Imke Been en Toto Divette (69.95%) op vier. Veronique van der Panne en Boy Bentley eindigden met 68.46% op de zevende plaats.

Pony’s

Tijdens de Kür op muziek voor pony’s schreef Phoebe Peters niet onverwacht de zege op naam. De Britse was met haar toppony SL Lucci goed voor een fraai percentage van 79.37%. Daarmee weerhield ze Sara van Deurs Petersen en Farbenfroh van de winst (76.91%). Eveline Bos en Hippique Media’s Valentino sloten aan op de derde plaats (76.25%), terwijl Daphne van Peperstraten en Wonderful Girl de vierde prijs opeisten. Jitske Prosman en Charina du Bois maakten tenslotte de top vijf compleet (75.20%).

Junioren

Bij de Kür op muziek voor Junioren bleef de Russische Aleksandra Maksakova met Scampalo ruimschoots voor op haar concurrentie. De getalenteerde amazone finishte met 76.50% overtuigend aan kop. Romee van Paassen en leerpaard Wup volgden met 73.20% op de tweede plaats, voor Lina Uzunhasan en Donna Ray (73.08%) op de derde plaats.

Young Riders

In de Kür op muziek voor Young Riders ging Denise Nekeman er met de winst vandoor. Samen met haar topper Boston STH kwam ze tot een percentage van 76.62%, waardoor ze nog net voorbleven op landgenoten Dana van Lierop en Equestricon’s Walkuere. Zij waren met 76.50% goed voor de tweede plaats. De Duitse Bianca Nowag volgde met Fair Play RB op de derde plaats (75.04%), voor Jeanine Nieuwenhuis en Hexagon’s Baldacci (73.95%). Jeanine Nekeman en Vlingh legden met 73.16% beslag op de zesde plaats. Rosalie Bos en Equestricon’s Bolita vinden we terug op de zevende plaats (72.54%).

Foto: Quillemette Kraaikamp

Reacties