KNHS Indoorkampioenen tweede in GP Zeeland

KNHS Indoorkampioenen tweede in GP Zeeland

0 332
Diederik van Silfhout en Bonzanjo

Tijdens de aftrap van Outdoor Zeeland heeft Hoefslag Academy Boegbeeld Dinja van Liere de U25 Intermediaire II rubriek gewonnen. Samen met haar ervaren Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil) kwam van Liere tot een percentage van 71.14%. Dit betekende een kleine voorsprong op zowel Kathleen Keller (Dick Tracy OLD) als Petra Middelberg (Barclay). Beide Duitse amazones kwamen tot een score van 71.09% en eindigden daarom ex aequo op de tweede plaats. Karin Schmid en Theodoor (v. Metall) namen met 69.83% de vijfde plek in ontvangst.

Prix St. Georges

In de Prix St. Georges stuurde Patrick van der Meer zijn President’s Chagall D&R (v. Jazz) naar 73.36%. Daarmee moest deze combinatie het hoofd buigen voor Kathleen Keller, die in de Inter II U25 nog tweede werd, maar nu met Desperados (v. Danone I) de zege pakte (73.65%). Jeroen Devroe en Aaron (v. Florencio I) waren goed voor de derde plaats.

Grand Prix

In de Grand Prix mochten KNHS Indoorkampioenen Diederik van Silfhout en Bonzanjo (v. Jazz) de tweede prijs in ontvangst nemen. Met 70.72% boekten zij een prima resultaat. De Zweedse Jennie Larsson en Zircoon Spring Flower (v. Painted Black) finishten met 71.40% op de eerste plaats, voor het in topvorm verkerende duo Fanny Verliefden (België) en Annarico (v. Lord Loxely, 70.72%). Kirsten Beckers en Westpoint legden met 70.22% beslag op de vijfde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Jessica Pijlman

Reacties