Win een les van Rien van der Schaft

Win een les van Rien van der Schaft

0 1338
Rien van der Schaft

Altijd al de fijne kneepjes van het vak willen leren van een echte prof? Grijp dan nu je kans! Hoefslag geeft een gratis les weg van topinstructeur Rien van der Schaft. Rien bracht meerdere paarden uit op internationaal Grand Prix-niveau en geeft tegenwoordig veel clinics in binnen- en buitenland.

Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke en onvergetelijke ervaring? Ten eerste: alleen Hoefslag-lezers met een abonnement kunnen deelnemen aan de actie. Ben je nog geen abonnee en wil je toch kans maken op één van de dit jaar te vergeven lessen, klik dan hier. Abonnement geregeld? Mail je naam en adres voor 3 mei 2015 naar onze redactie (hoefslag.nl@sanoma.com), vermeld daarbij het niveau van jou en je paard en geef duidelijk aan met welk specifiek(e) onderdeel/oefening je aan de slag wilt tijdens een training met Rien van der Schaft. Stuur een filmpje mee van ongeveer één minuut (bij voorkeur via een link op YouTube), zodat we een impressie hebben van jullie als combinatie.

Heb je een vorige keer meegedaan, maar niet gewonnen? Waag gerust nog een poging en geef in je mail aan dat we je gegevens en video al hebben.

Foto: Digishots

Reacties