Win een les van Alex van Silfhout

Win een les van Alex van Silfhout

0 1494
Alex van Silfhout, bondscoach jeugd (EK dressuur jeugd)
Alex van Silfhout, bondscoach jeugd

Altijd al de fijne kneepjes van het vak willen leren van een echte prof? Grijp dan nu je kans! Hoefslag geeft een les weg van toptrainer Alex van Silfhout, die onder andere eerder dit jaar in de Hoefslag naar voren kwam als succesvolste subtoptrainer. Van deze instructie zal de Hoefslagredactie in tekst en beeld verslag doen, waarvan het resultaat verschijnt in één van de komende nummers.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze unieke en onvergetelijke ervaring? Ten eerste: alleen Hoefslag-lezers met een abonnement kunnen deelnemen aan de actie. Ben je nog geen abonnee en wil je toch kans maken op één van de dit jaar te vergeven lessen, klik dan hier. Abonnement geregeld? Mail je naam en adres vóór 2 januari 2016 naar onze redactie (hoefslag@mediaprimair.nl), vermeld daarbij het niveau van jou en je paard en waar je met Alex van Silfhout graag aan wilt werken. Stuur een filmpje mee van ongeveer één minuut (bij voorkeur via een link op YouTube), zodat we een impressie hebben van jullie als combinatie.

Heb je een vorige keer meegedaan, maar niet gewonnen? Waag gerust nog een poging en geef in je mail aan dat we je gegevens en video al hebben.

Foto: Remco Veurink

Reacties