Wil jij ook zo’n gave Ariat Tri Factor-rijbroek winnen?

Wil jij ook zo’n gave Ariat Tri Factor-rijbroek winnen?

Speciaal voor onze Hoefslag-abonnees verloten we drie Ariat Tri Factor-rijbroeken. Ariat levert niet alleen kwaliteit, de broeken zijn ook nog eens praktisch en trendy!

De Ariat Tri Factor-rijbroeken bieden steun, maar zijn toch zeer elastisch voor een goede pasvorm. De stof is gemaakt met de Freeze Point™ cooling technology, dat de temperatuur van de huid verlaagt. Én de Ariat® Hex Grip zorgt voor optimale grip in het zadel.

Verschillende kleuren

Je kunt kiezen uit een broek met een Full seat of met alleen Knee Grip. De Tri Factor Full Seat is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (Olympia Tan, Black, Navy, White, Banyark Bark, Ebony). De Knee Grip Breech in Navy en White. Kijk hier voor een filmpje van deze broek.

Wil je ook kans maken op zo’n heerlijk comfortabele Ariat rijbroek. Stuur dan voor volgende week dinsdag (18 augustus) een mailtje naar hoefslag@mediaprimair.nl en vertel waarom jij de rijbroek graag wil hebben. Oh ja, en vergeet niet je maat en de gewenste kleur door te geven! Kijk voor meer info op Ariat.com.

Wil jij in de toekomst ook kans maken op mooie producten, maar ben je nog geen abonnee? Word dat dan en maak gebruik van een fikse korting.

Reacties