Wellington: Nederlandse Leida Collins-Strijk blijft pieken

Wellington: Nederlandse Leida Collins-Strijk blijft pieken

0 161
Piaffe

De Nederlandse dressuuramazone Leida Collins-Strijk voelt zich thuis op Amerikaanse bodem. De afgelopen finishte Leida diverse keren aan kop tijdens de Lichte Tour rubrieken van het Global Dressage Festival in Wellington. Ook deze week was het raak. In de Prix St. Georges stuurde ze haar Don Tignanello (v. Don Vino) naar 72.98% en de eerste plaats, terwijl ze met de eveneens talentvolle Zantros (Krack C) aansloot op de tweede plaats (71.62%).

Ook gisteren werd een mooi resultaat geboekt. Samen met Don Tignanello was er een percentage van 72.28% en de koppositie in de Intermediaire I. Op de tweede plaats eindigde de Canadese Tina Irwin met Laurencio (v. Laurentio), voor Lisa Wilcox (Amerika) en Gallant Reflection HU (v. Galant du Serein).

In de driesterren Grand Prix finishten Shelly Francis en Doktor (v. Diamond Hit) bovenaan met een score van 70.18%. Olivia LaGoy-Weltz en Rassing’s Lonoir (v. Le Noir) namen genoegen met de tweede plaats, voor de Britse Laura Tomlinson-Bechtolsheimer en Unique (v. Carpaccio).

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

HS-MC-728 x 90 px-Patrick van der Meer

Reacties