Unieke veiling: € 2.050 geboden voor schilderij van Glock’s Johnson!

Unieke veiling: € 2.050 geboden voor schilderij van Glock’s Johnson!

0 904

Kunstenaressen Nanouk Weijnen, Pieternel Elsen en Hanneke Hielkema portretteerden ieder op hun eigen wijze Glock’s Johnson TN N.O.P., het toppaard van Grand Prix-ruiter Hans Peter Minderhoud.

In Hoefslag Special Mode&Lifestyle (d.d. 14 april 2016) werden de kunstuitingen onthuld en koos Hans Peter voor het schilderij van Nanouk Weijnen. Hans Peter: ‘Die andere twee zijn ook echt heel mooi, dus de keuze was moeilijk. Ik vind het eigenlijk een beetje lullig om er één te kiezen, omdat ze er allemaal hun best op hebben gedaan, dat kun je ook zien.’

Heb jij altijd al een exclusief kunstwerk willen hebben? Dan is dit je kans! Hoefslag veilt namelijk de twee schilderijen die Hans Peter niet heeft gekozen. Je kunt bieden vanaf € 1500,– per stuk; een buitenkans voor zo’n origineel en exclusief schilderij. De opbrengst ervan wordt geheel beschikbaar gesteld aan ParaPaard. Het sportfonds biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Zo worden aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap.

Wil je een bod uitbrengen op één van deze prachtige schilderijen? Klik dan hier!

Foto: Carmen Nagtegaal

Reacties