TTC Zuid-Holland scout 12 talenten

TTC Zuid-Holland scout 12 talenten

0 838
dresuur algemeen benen

Tijdens het dit Hemelvaartweekend hebben trainers Barbara Koot en Bob Tenwolde samen met juryleden Janine van Twist en Frits Nijskens 12 nieuwe Zuid-Hollandse dressuurcombinaties geselecteerd die samen met 3 talenten van eerdere seizoenen de komende zomer het TTC Zuid-Holland trainingsprogramma dressuur mogen gaan volgen.

Charlotte Kruiniger met Majestic Utility, Ezra Boer met Zoe D, Eva Luneau met All Star, Yoni Heijmans met K3 Noir, Nicole van Niedek met Ziezo, Benth de Graaf met Burberry, Bo van den Heuvel met Don’t Worry Junior, Sascha Heijmans met Golden Power Boy, Laura Verhagen met Goldwind Empire’s Power Of Nature, Sanne van der Pols met Percival, Nikita Cheung en Shanna Baars met La Luna zijn de nieuw geselecteerde talenten. Van de afgelopen seizoenen hebben Milou Dees met Mystery Dancer, Milou Arensman met Beekzicht’s Bolero en Felice Blaauw met Ald Feart’s Michael  zich opnieuw gekwalificeerd voor het TTC Talentenprogramma 2015.

“Dit is nu het vierde jaar dat we dressuurtalenten scouten voor ons TTC Zuid-Holland talentenprogramma en het valt me op dat de kwaliteit elk jaar hoger wordt,” aldus initiatiefneemster en trainster van het TTC Zuid-Holland Barbara Koot. “We hebben de afgelopen dagen goede paarden en pony’s en veel professionele meiden in de ring gehad en bij een aantal van hen viel echt op hoeveel ruitergevoel ze hebben. Daar werden wij allemaal heel blij van!” De 4 selecteurs, 2 juryleden en 2 trainers vulden elkaar uitstekend aan bij de selectie volgens Barbara Koot: “Frits en Janine maakten heel scherpe analyses en gaven Bob en mij de punten aan waar we met de talenten aan gingen werken. Zo konden we meteen zien wat een talent met de aanwijzigingen deed. Dat was erg nuttig!”
Bron: Persbericht/Hoefslag

Foto: Remco Veurink

Reacties