Rentree Totilas en Rath

Rentree Totilas en Rath

0 62

Morgen begint het CDI3* in het Belgische Kapellen. Voor Duitsland verschijnt niemand minder dan Mathias Alexander Rath met tophengst Totilas (Gribaldi x Glendale) in de ring. Rath start het zwarte dressuurwonder in de Grand Prix op donderdagmiddag. Eigenaar Paul Schockemöhle kondigde een maand geleden al aan dat de veelbesproken combinatie na een lange blessure- en trainingsperiode binnen afzienbare tijd weer op wedstrijd zou gaan.

Trainer van Rath is Sjef Janssen, die tevens de coach is van het Belgische A-kader en in die hoedanigheid ook in Kapellen aanwezig is. Of de WEG in Normandië er überhaupt nog inzit voor Rath en Totilas is zeer de vraag. Ze hebben afgelopen weekend de verplichte observatie in Balve (Duitse kampioenschap) gemist. Alleen Helen Langehanenberg en Damon Hill waren daarvan vrijgesteld.

Vanavond om 17.00 uur staat de keuring van de deelnemende paarden aan de CDI3* op het programma. Daarna is de loting. De Grand Prix begint morgen om 13.00 uur.

Deelnemerslijst CDI3* Kapellen. Totilas wordt weliswaar niet vermeld, maar de organisatie bevestigt dat Rath met hem in actie komt.

Startlijsten en uitslagen CDI3* Kapellen.

Kapellen-horse-events/Hoefslag

(Foto: Veurink/Sanoma)

Reacties